Optimal behandling för vår fina hund

Jag och min flickvän har en stor Cane Corso sedan ett par år tillbaka, vi bor i Gävle, han är stor och respektingivande när man kommer gåendes med honom. De som inte känner honom tar gärna ett och två steg tillbaka. men i själva verket är han världens gulligaste, han är väldigt lugn och snäll, skäller i princip aldrig och är helt obrydd om andra hundar. Eftersom han är så stor behöver han mycket motion, jag och min flickvän tränar en hel del och jag brukar alltid ta med mig honom ut i skogen och springa. Då tar jag med vikter som han brukar dra och liknande. Men för ett tag sedan när vi var ute i skogen och joggade så sprang han på någonting och skadade benet något. Sedan dess har han haltat litet grand och jag ville kolla upp det så fort som möjligt. Därför vände vi oss till Djur i Balans. Det är en djurfysioterapeut i Gävle, de erbjuder högkvalitativa behandlingar och tjänster för olika djur, framförallt hundar. De kom fram till att det var en sträckning av en muskel, så det är inget allvarligt men har har gått på rehabilitering där nu och är jättenöjd. De erbjuder olika typer av effektiva behandlingar för återhämtningen, bland annat vattentrask. Deras djurfysioterapeuter i Gävle erbjuder också sina tjänster i Västerås och Uppsala bland annat. De har bred erfarenhet och god utbildning när det kommer till djur och deras behandlingar. Djur i Balans har rekommenderat oss att ta det lite lugnt ett tag, gå lite kortare promenader där han får bestämma tempo. Han kommer vara återhämtad om en vecka ungefär tror de.

Du gillar kanske också...