Är du på jakt efter hundkurser?

Hundkurser för er i Norrköping, Mjölby och Linköping är någonting som jag har fått känslan av att det är många av er läsare och följare som har ett starkt intresse för och en vilja att hitta bra sådana också i eller omkring dessa områden. Som många av er vet så skriver jag ju för det mesta här på bloggen om saker som händer i min vardag och om mitt liv i allra största allmänhet. Många av er vet även att jag är en stor djurälskare och jag har många djur själv inklusive då hundar. Jag har gått på en hel del hundkurser under mitt liv som hundägare och kan säga att ni när jag och min familj har flyttat till Norrköping så är Lunqans Rast och pass det perfekta stället att fortsätta våra kurser samt utvecklingen av vår relation.

Jag vill passa på att i det här inlägget skriva lite personligt till er läsare och säga att jag är oerhört tacksam för er och det faktumet att ni är så himla snälla och fina i kommentarerna. Det gör otroligt mycket för välbefinnandet när man skriver en blogg som så många engagerar sig i och när alla som läser den sprider en sorts positivitet som jag aldrig tidigare sett. Jag är som sagt väldigt tacksam och glad över att jag har just er som läsare och att ni gör ett sådant bra jobb av att starta roliga och intressanta diskussioner som alla kan vara delaktiga i. I vilket fall som helst så vet jag att många av er är hundägare och söker hundkurser nu och jag hoppas att mina länkar i dagens inlägg kan hjälpa er vidare i ert sökande!

Du gillar kanske också...